Te afli la: Home / LUSHpedia

LUSHpedia

Afla despre ingrediente, uleiuri esentiale, fructe pe care le utilizam in produsele noastre naturale.
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 Urmatoarea »

Accesorii - sonet

Poetry Scroll

Acid Caprilic

PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides - Acid Caprilic
Acid citric - Citric Acid...

Acid citric

Citric Acid
Acid lactic - Lactic Acid - Acizii Alfa Hidroxi (AHA) sunt derivati organici din diverse surse vegetale sau lapte....

Acid lactic

Lactic Acid - Acizii Alfa Hidroxi (AHA) sunt derivati organici din diverse surse vegetale sau lapte. Sunt recunoscuti pentru calitatile de exfoliere, netezire si depigmentare. Pe masura ce imbatranim, se diminueaza capacitatea pielii de a se debarasa de celulele moarte, astfel creste nevoia pentru produse specializate de exfoliere.Este un ingredient recunoscut si recomandat de profesionistii in cosmetica medicala, dar si de dermatologi, si este imbratisat de industria cosmeticelor. S-a dovedit a fi un exfoliant superior, dand rezultate remarcabile si dezvaluind o stralucire sanatoasa a pielii. Imbunatateste textura pielii, si elibereaza porii.Optim pentru a limita dezvoltarea bacteriilor in diverse compozitii, astfel este si un agent de stabilizare si conservare. Produsele de protectie solara si de machiaj se pastreaza mai mult timp proaspete daca au inclus acid latic in compozitie.Pentru utilizarea regulata sau pentru persoanele cu pielea sensibila, capacitatea de exfoliere blanda determina ca acidul lactic sa fie o alegere foarte buna.
Acid salicilic - Salicylic Acid - Produsele ce contin acid salicilic se gasesc sub forma de tampoane sau servetele de...

Acid salicilic

Salicylic Acid - Produsele ce contin acid salicilic se gasesc sub forma de tampoane sau servetele demachiante, precum si lotiuni, creme sau geluri de curatare sau recomandate dupa curatare. Acidul salicilic ajuta la reducerea roselii si umflaturii. Pentru ca este un agent exfoliant, el deschide porii, astfel incat ranile se pot vindeca mai usor. Daca pielea ta devine uscata sau iritata, incearca sa folosesti acidul salicilic mai rar. Afectiunea numita psoriazis cauzeaza uscarea pielii si a scalpului si formarea unor scuame la suprafaža acestora. Acidul salicilic actioneaza inmuind si relaxand zonele afectate, care astfel se vor exfolia.
Acid stearic - Stearic Acid...

Acid stearic

Stearic Acid
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 Urmatoarea »