Te afli la: Home / LUSHpedia

LUSHpedia

Afla despre ingrediente, uleiuri esentiale, fructe pe care le utilizam in produsele noastre naturale.
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 Urmatoarea »
Turita - infuzie - Cleavers Infusion...

Turita - infuzie

Cleavers Infusion
Turita din vanilie - Galium aparine and Vanilla planifolia)...

Turita din vanilie

Galium aparine and Vanilla planifolia)
Unguras - Infuzie - White Horehound Infusion...

Unguras - Infuzie

White Horehound Infusion
Trietanolamina - Triethanolamine - Trietanolamina este un lichid sintetic, galben pal. Utilizam trietanolamina ca pe ...

Trietanolamina

Triethanolamine - Trietanolamina este un lichid sintetic, galben pal. Utilizam trietanolamina ca pe un emulgator. Noi folosim trietanolamină in crema de ochi Enchanted, Celestial, Imperialis si crema de fata Gorgeous pentru proprietatile sale de emulsionare, de a lega toate ingredientele diferite impreuna.
Unt de arhaide organic - Organic Peanut Butter...

Unt de arhaide organic

Organic Peanut Butter
Unt de Illipe - Illipe Butter...

Unt de Illipe

Illipe Butter
Unt de murmuru - Murumuru Butter...

Unt de murmuru

Murumuru Butter

Untdelemn - Ulei Organic

Ulei organic de Untdelemn - Organic Cold Pressed Caster Oil
Unt de shea - Shea Butter - Compusii din cadrul untului de shea ofera o oarecare protectie impotriva razelor UVB. ...

Unt de shea

Shea Butter - Compusii din cadrul untului de shea ofera o oarecare protectie impotriva razelor UVB. Acesta este o grasime naturala, derivata din nuca copacului Karite (Butyrospermum parkii). Acest copac este inrudit cu un stejar ºi, de obicei creste in salbaticie. Desi este dificil de cultivat, samburii din fructele sale sunt renumite pentru capacitatea lor de a hrani - interior ºi exterior. Organic inseamna ca pomul si untul sunt obtinute fara utilizarea substantelor chimice. Uleiul de Karite este folosit pentru gatit, iar untul este folosit pentru cosmetice. Acidul oleic este foarte compatibil cu pielea umana si cu sebumul pe care il producem natural pentru a proteja suprafata pielii noastre. Se absoarbe usor si ajuta absorbtia altor ingrediente active. Untul de shea este hidratant, emolient si inmoaie pielea si este atat de bland incat acesta a fost utilizat in mod traditional in Africa ca ulei de masaj pentru copii. Untul de shea a fost un bun valoros in timpul domniei Cleopatrei. El are un profil lipidic ridicat, care contine, de asemenea, fitochimicale benefice (vitamina A). Acesta contine, de asemenea, acid oleic (omeg9, acizi grasi mononesaturati). Aplicarea topica de vitamina A (cunoscuta sub numele de retinol), ajuta la mentinerea aspectului tineresc si a unei pieli sanatoase. Facem comert direct cu femeile care obtin untul facut manual prin metode traditionale. Acest lucru ne asigura ca vom obtine cele mai bune produse de calitate, iar pentru ele este o afacere buna. Comertul echitabil ar trebui sa insemne ceva mai mult. Noi folosim untul de shea in uleiul de masaj Therapy pentru propietatile sale emoliente.
Unt de shea organic - Organic Shea Butter...

Unt de shea organic

Organic Shea Butter
« PrecedentaPagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 Urmatoarea »